AirAgent - osnovne informacije

Tamo gdje Amadeus završava, započinje posao AirAgenta. Amadeus rezervacijski sustav agentima pruža funkcionalnost rezerviranja avionskih, i drugih karata, te izdavanje tih karata. Ostaje međutim daljnji posao izdavanja predračuna ili ponuda, računa, praćenja naplate tih računa, prikupljanja statističkih podataka u svrhu uvida u uspješnost poslovanja agencije, itd.

Preuzimanje AIRa

Rezerviranu avionsku-kartu (odn. PNR) za koju je u Amadeusu napravljen izračun cijene, AirAgent preuzima izravno iz Amadeusa. Preuzeti PNR se povezuje s kupcem, kupcu se izdaje predračun ili račun. Izdani predračun ili račun knjiži se kao zaduženje kupca, a po primljenoj uplati (bilo koje vrste), zaduženje se zatvara.

Iz ovog krajnje pojednostavljenog postupka, AirAgent crpi mnoštvo podataka: imena putnika, relacije putovanja, aviokompanije, vrste karata, cijene karata, iznose i vrste taksi, načine plaćanja, valute u kojima su izražene cijene, tečajeve po kojima su izvršene konverzije valuta, ime djelatnika koji je kartu izdao...

Razna Izvješća

Iz tih podataka moguće je dobiti najrazličitija izvješća, od kojih su najpotrebnija već ugrađena, a ostala mogu biti dodana prema vašim specifikacijama. Jedno od ugrađenih izvješća je i obračun za BSP, u obliku u kojem ga inače dobijate od BSP-a.

Dublji uvid u mogućnosti AirAgenta, dobit ćete ako nas nazovete i dogovorite prezentaciju u vašem ili našem prostoru.

Cjenik, uvjeti prodaje i korisničke podrške u pdf formatu