AirAgent - kratak opis proizvoda

AirAgent je na hrvatskom tržištu prvi cjeloviti back-office program za avio-agente. Programska rješenja koja su u upotrebi u hrvatskim agencijama, pokrivaju tek pojedinačne segmente i ne podržavaju agentsko poslovanje u cjelini, niti podržavaju globalne rezervacijske sustave.

AirAgent logo

AirAgent je izrađen najsuvremenijim objektno-orjentiranim programskim alatima, podržan snažnom relacijskom bazom podataka s mogućnošću 256-bitne enkripcije. Kompatibilan je s Windows-ima XP, windowsima 7 i windowsima 10 (windows 8.X NIJE podržan), te sa Microsoft Windows mrežnim operativnim sustavom, i dakako, osposobljen je za komunikaciju putem interneta.

AirAgent je dizajniran kao nadogradnja na rezervacijski sustav Amadeus, tvoreći tako cjelovito rješenje za male, srednje i velike avio-agente.

AirAgent međutim, djeluje i samostalno - bez Amadeusa, na samostalnom računalu ili u mrežnom okruženju, istovremeno na više stanica, s bazom podataka na database serveru.

AirAgenta smo razvili u suradnji s Amadeus Croatia d.d., te uz stručno vodstvo vodećih hrvatskih avio-agenata, koji su svojim iskustvom svakodnevnog rada izravno utjecali na oblikovanje korisničkog sučelja baze podataka.